2012. február 18-án az előző évekhez hasonlóan ismét farsangi Svábbált rendezett Egyesületünk a Művelődési Házban. 20 órától a Freude Kapelle zenéje fogadta a vendégeket, majd az Örömcsapat nyitótánca következett.  Éjfélig a sváb zene és a mulatós zene dallamaira szórakozhattak a résztvevők (kb. 150 fő), éjfél után már csak a Nosztalgia Duó szolgáltatta a talpalávalót, melyre nagyon jó hangulatban hajnalig mulattak a bálozók! Sajnos egy nem várt áramkimaradás vetett véget a bálnak, reméljük, hogy jövőre ilyen meglepetések nem érnek bennünket!

Köszönetünket fejezzük ki a fellépőknek, a Freude Kapelle tagjainak, a Nosztalgia-Duónak, támogatóinknak, valamint a segítőinknek:  az  Egyesület tagjainak, a pártoló tagoknak és a Művelődési Ház dolgozóinak.

A rendezvény támogatói:

Birinszki Józsefné, Birinszki Nándor, Coop ABC dolgozói, Csapó György, Csurgai Judit, Farkas Szabolcs, Fekete Zoltánné, Ficsur Györgyné, Forintos Üzletház, Halesz Táncegyüttes, Hanti Tamás, Kassai István, Kassakürti Mátyás, Koncz család, Konczné Krokta Veronika, Kunszenti Marianna, Megyeri József, Nagy Hajnalka, Német Nemzetiségi Önkormányzat, Péter Szidónia, Schmidt Ádám, Schmidt Zoltán, Sebestyén Edit,Szabó László, Szülői Munkaközösség, Szondi Ferenc, Szondi Ferencné,Török József, Zsírosné Endrei Magdolna, és az „anonim” felajánlók.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások